fbpx

COVID-19 informace

dub01

Vážení klienti,

vzhledem k probíhající situaci s koronavirem, jsme pro Vás upravili platební podmínky a zásady abychom uklidnili Vaše obavy. 

Zdraví je u nás na prvním místě, proto až do konce vyhlášení mimořádného stavu, platí následující:


Svou nynější rezervaci, která nemůže být uskutečněna z důvodu mimořádného stavu (vyšší moci), můžete přesunout na pozdější dostupný termín. Záloha, kterou jste již uhradili, bude v tomto případě použita na novou rezervaci. Pokud cena nové rezervace přesáhne původní cenu, rozdíl bude potřeba doplatit. Cenový rozdíl za levnější dobu pronájmu se nevrací.

 

 

V případě, že se Vaše cesta nebude moci realizovat z důvodu mimořádného stavu (vyšší moci). Záloha, kterou jste již uhradili Vám bude připsána v rámci kreditů a můžete ji tak později využít na Vaši novou rezervaci.

 


Jsme tu pro Vás! V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat.
tel.: +420 602 502 602
e-mail: info@orbitasailing.com

 

V případě vytvoření nové rezervace:

–  Záloha při podpisu smlouvy 15% z celkové ceny!
–  Následně 35% 40 dní po první platbě.
–  Zbylých 50% 7 dní před vyplutím.

Přejeme Vám všem pevné zdraví, věříme, že jste v rámci možností v pořádku a doufáme, že to co v nejkratší době společně překonáme.

 

Tým Orbita Sailing

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>